Να στείλετε μήνυμα

Co. μηχανημάτων Beisu Zhangjiagang, ΕΠΕ.

 

Η πρόκληση είναι ευκαιρία, η σημαντική ανακάλυψη είναι αύξηση.

Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η ποιότητα της μηχανής των μηχανημάτων Beisu είναι πολύ σταθερή, η παραγωγή είναι υψηλή, οι λεπτομέρειες είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη, και δίνουν μια γρήγορη απάντηση όταν χρειαζόμαστε την υπηρεσία.

—— Ahmed Zeitoun

Η ποιότητα του αναμίκτη υψηλής ταχύτητας που παράγεται από Beisu Machinery είναι σημαντική. Έχουμε διατάξει 3 σύνολα εξοπλισμού και είναι όλα σε λειτουργία. Η Μαρία παρέχει επαγγελματικός και γρήγορος μας μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Adrew

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. μηχανημάτων Beisu Zhangjiagang, ΕΠΕ βρίσκεται στην ακτή της κωμόπολης NANFENG στην επαρχία Jiangsu, την πόλη Zhangjiagang, μια εκπολιτισμένη και υγειονομική πόλη στην ανατολική παράκτια περιοχή. Η γεωγραφική θέση είναι ανώτερη και η μεταφορά είναι κατάλληλη.

   

  Τα μηχανήματα BEISU είναι τεχνικές εγκαταστάσεις κατασκευής ειδικεμένος στην κατασκευή της πλαστικών ανακύκλωσης, της κοκκιοποίησης, να τεμαχίσουν, της συντριβής, της λείανσης και της μίξης. Ο κύριος εξοπλισμός περιλαμβάνει τον πλαστικό εξωθητή, πλαστικό granulator, τον πλαστικό καταστροφέα εγγράφων, τον πλαστικό θραυστήρα, τον πλαστικό μύλο, το πλαστικό αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό, το πλαστικό σύστημα τροφοδοσίας και άλλο πλαστικό εξοπλισμό παραγωγής ανακύκλωσης εξώθησης. Παρέχετε τα πλήρη με το κλειδί στο χέρι προγράμματα για τα πλαστικά αποβλήτων, τους σωλήνες, τα σχεδιαγράμματα, τα πιάτα, την ξύλινος-πλαστική, περιστροφική σχηματοποίηση, την εμβύθιση-σχηματοποίηση, το χρώμα masterbatch, το λάστιχο, το αργίλιο-πλαστικό και άλλες εφαρμογές.

   

  , Όπως πάντα, θα τηρήσουμε από: η αξιοπιστία του πρώτου, η ποιότητα, η προσανατολισμένη προς τις υπηρεσίες έννοια μάρκετινγκ, συνεχίζει να καινοτομεί, να ωφελεί κάθε τους νέους και παλαιούς πελάτες, να παρέχει στους χρήστες τις περιεκτικές τεχνικές υπηρεσίες και υποστηρίξεις, και να προσκαλεί ειλικρινά τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να έρθει στην επιχείρηση να καθοδηγήσει τις διαπραγματεύσεις επιδιώκει την κοινή ανάπτυξη.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

 • OEM / ODM

  Ένας από τον πλαστικό εξοπλισμό βοηθητικών μηχανημάτων ότι η μηχανή άλεσης εξοικειώνεται πολύ με στην παραγωγή των σύγχρονων πλαστικών προϊόντων διαδραματίζει έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο στο τελικό αλέθοντας στάδιο της παραγωγής και της επεξεργασίας των προϊόντων. Με τις αλλαγές της The Times και την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, εάν ο μύλος θέλει να προσαρμοστεί στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς και να διατηρήσει τα πλεονεκτήματά του στην αναβάθμιση των προϊόντων, πρέπει να προσαρμοστεί στην τάση που βελτιώνεται και που βελτιώνεται. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες δύο πτυχές: Ο τύπος μηχανής σκονών, ανάγκες των ανθρώπων είναι ατελείωτος, και η ανάπτυξη του μύλου δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει. Είναι σε θέση να ανιχνεύσει τις αλλαγές αγοράς εγκαίρως, να καταλάβει τις εμπορικές ευκαιρίες, και να αναπτύξει τους νέους τύπους των μύλων για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των νέων ποικιλιών ή για να βελτιωθεί στους υπάρχοντες τύπους για να συναντήσει την αυξανόμενη καταναλωτική ζήτηση των καταναλωτών. Δεύτερον, η τεχνολογία της αλέθοντας μηχανής, η ανάπτυξη της επιστήμης και η τεχνολογία δεν θα σταματήσουν, ο συνδυασμός τεχνολογίας και βιομηχανίας δεν είναι κανένα τέλος, ο ρόλος της τεχνολογίας στον ανταγωνισμό των αγαθών θα είναι μόνο όλο και περισσότεροι. Με τον ίδιο τρόπο, η εφαρμογή της τεχνολογίας στον τομέα των μηχανών άλεσης πρέπει επίσης να εμβαθυθεί.

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  Μόνο με τη διατήρηση της δύναμης και του βάθους της έρευνας και της ανάπτυξης τεχνολογίας, που κυριαρχούν τα πιό πρόσφατα επιστημονικά επιτεύγματα, και που εφαρμόζουν το στην Ε&Α και την παραγωγή των προϊόντων, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το economicalization της επιστήμης και της τεχνολογίας και να βελτιώσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του εκατομμυρίου. Μέσω της τεχνολογικών έρευνας και της ανάπτυξης, θα καινοτομήσουμε στα υλικά παραγωγής και τα λειτουργικά συστήματα του εξοπλισμού για να βελτιώσουμε περαιτέρω την αποδοτικότητα παραγωγής της.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Με πολλά έτη εμπειρίας βιομηχανίας και αδιάλειπτων προσπαθειών και αναζήτησης, τα μηχανήματα Beisu έχουν την πλούσια πρακτική εμπειρία και την επαγγελματική τεχνική υποστήριξη από το σχέδιο στην παραγωγή και τη λειτουργία εργοστασίων πελατών. Όχι μόνο παρέχουμε υψηλό - ποιότητα και χαμηλή τιμή στους πελάτες. , η άριστη υπηρεσία του πλαστικού αλέθοντας εξοπλισμού, που αναμιγνύει τον εξοπλισμό, παρέχοντας στους πελάτες ένα πλήρες εργοστάσιο ωφελείται τις πρότυπες συμβουλές και τη γρήγορη ποιοτική υπηρεσία μεταπωλήσεων, είμαστε δεσμευμένοι να ικανοποιήσουμε την αναζήτηση των χρηστών της ποιότητας και της τιμής, που παρέχει τον οικονομικώς πιό αποδοτικό εξοπλισμό άλεσης, αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό, αναμιγνύοντας τον εξοπλισμό και η σχετική διαβούλευση βοηθητικών μηχανημάτων βιομηχανίας πλαστικών, η μελλοντική επιχείρηση θα στηριχθεί στους σφαιρικούς πλαστικούς πόρους βιομηχανίας μηχανημάτων για να εφαρμόσει βαθειά τη στρατηγική ολοκλήρωσης της αλυσίδας βιομηχανίας, και να προσπαθήσει να επιτύχει σφαιρικό τον απευθυνόμενο στην αγορά, να πραγματοποιήσει πλήρως το αίτημα των πελατών υψηλών σημείων η σημαντική ανακάλυψη πωλήσεων, και να προσπαθήσει να γίνει η κατασκευαστική επιχείρηση σημαντικής αγοράς εμπορικών σημάτων της Κίνας στα επόμενα 3-5 έτη.

   

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Η BEISU Machinery είναι ISO 9001:2008, πιστοποιημένος αρχικός κατασκευαστής, εξαγωγέας και προμηθευτής μηχανημάτων ανακύκλωσης πλαστικών και μεταλλικών μεταλλικών.Έχουμε γίνει ένα πλαστικό θρυμματιστή, μηχανή θρυμματισμού πλαστικών, μηχανή θρυμματισμού πλαστικών, μηχανή ανακύκλωσης πλαστικών από αλουμίνιο, μηχανή ανακύκλωσης καλωδίων, μηχανή ανακύκλωσης PCB, μηχανή ανακύκλωσης ψυκτικών, πλαστικός κόκκος,ελαστικό Ηγετικός κατασκευαστής μηχανημάτων όπως μηχανές ανακύκλωσης.

   

  BEISU Μηχανήματα κατασκευασμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων που είναι ανθεκτικά στην φθορά και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές που καθορίζονται από τις μονάδες παραγωγής πλαστικών.Χρησιμοποιώντας δεκαετίες πολύτιμης βιομηχανικής εμπειρίαςΌλες οι μηχανές ανακύκλωσης πλαστικών αποβλήτων θα συναρμολογηθούν σε μια γραμμή παραγωγής πριν από την αποστολή,και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε τα υλικά που οι πελάτες σχεδιάζουν να επεξεργαστούν και να τα τροφοδοτήσουμε στην γραμμή παραγωγής για να προσομοιώσουμε την πραγματική κατάστασηΑν το μηχάνημα λειτουργεί καλά, θα καλέσουμε τους πελάτες να αξιολογήσουν επί τόπου, οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Γιατί να επιλέξετε την BEISU Machinery:
  Α1: Κατασκευή μονάδας, σχέδιο ανακαίνισης, σχέδιο διάθεσης αγωγών στο εργοστάσιο, σχέδιο κατασκευής κυκλικής πισίνας ψύξης

  Α2: Παροχή πρώτων υλών, μετασχηματιστών, συμπιεστών αέρα και άλλα σχέδια προμηθειών

  Α3: Παροχή σχετικής ειδικής φόρμουλας πρώτης ύλης, προμηθευτών πρώτης ύλης υψηλής ποιότητας, λογιστικής του κόστους πρώτης ύλης

  Α4: Εξοπλισμός εγκατάστασης, εξοπλισμός έναρξης λειτουργίας, κατάρτιση προσωπικού και παροχή τεχνικής υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους

  Α5: Η εταιρεία BEISU έχει μια συμμαχία μηχανικής βιομηχανίας πλαστικών σε εθνικό επίπεδο, στην περίπτωση της απόστασης, μπορεί να παρέχει σχετικά ταλέντα στην εταιρεία σας όλο το χρόνο, ως τεχνολογική υποστήριξη

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Batsita

Τηλ.:: 86-13913294389

Φαξ: 86-512-58968376

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)