Να στείλετε μήνυμα

Co. μηχανημάτων Beisu Zhangjiagang, ΕΠΕ.

 

Η πρόκληση είναι ευκαιρία, η σημαντική ανακάλυψη είναι αύξηση.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστική γραμμή παραγωγής σχεδιαγράμματος

Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων

Πιστοποίηση
Κίνα Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η ποιότητα της μηχανής των μηχανημάτων Beisu είναι πολύ σταθερή, η παραγωγή είναι υψηλή, οι λεπτομέρειες είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη, και δίνουν μια γρήγορη απάντηση όταν χρειαζόμαστε την υπηρεσία.

—— Ahmed Zeitoun

Η ποιότητα του αναμίκτη υψηλής ταχύτητας που παράγεται από Beisu Machinery είναι σημαντική. Έχουμε διατάξει 3 σύνολα εξοπλισμού και είναι όλα σε λειτουργία. Η Μαρία παρέχει επαγγελματικός και γρήγορος μας μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Adrew

Είμαι Online Chat Now

Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων

Single Screw Extruder Pvc Profile Manufacturing Machine Eco Friendly For Window Seal
Single Screw Extruder Pvc Profile Manufacturing Machine Eco Friendly For Window Seal Single Screw Extruder Pvc Profile Manufacturing Machine Eco Friendly For Window Seal

Μεγάλες Εικόνας :  Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: BEISU
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BS-SJ45
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η συσκευασία και η παλέτα πλαστικών ταινιών καθορίζουν το κατώτατο σημείο μηχανών
Χρόνος παράδοσης: 40 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολο το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Σβόλος PVC Προϊόντα: Σφραγίδα PVC
Τάση: 3Phase 380V 50HZ (που προσαρμόζεται) Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Υψηλό φως:

γραμμή παραγωγής σχεδιαγράμματος PVC

,

γραμμή εξώθησης σχεδιαγράμματος PVC

Ενιαία βιδών γραμμή παραγωγής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών μαλακή για τη σφραγίδα παραθύρων

 

Χαρακτηρίζει τις προδιαγραφές:

 

Η ζεύξη PVC, δηλ., η ζεύξη PVC (PVC = Polyvinylchlorid, πολυβινυλικό χλωρίδιο, ένα συνθετικό υλικό), γενικά γνωστό ως ζεύξη γραμμών, λουρί καλωδίωσης, γούρνα καλωδίων, ζεύξη PVC κ.λπ. είναι ένα είδος ζεύξης. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ζεύξεων. Ανάλογα με το υλικό, η ζεύξη διαιρείται σε διάφορους τύπους σύμφωνα με τη συνδέοντας με καλώδιο βιομηχανία εξοπλισμού. Η συνήθως χρησιμοποιημένη φιλική προς το περιβάλλον flame-retardant ζεύξη PVC και αλόγονο-ελεύθερες γούρνες καλωδίων PPO, αλόγονο-ελεύθερη ζεύξη PC/ABS, γούρνες καλωδίων μετάλλων όπως ο χάλυβας και το αργίλιο, κ.λπ.

 

Εικόνες προδιαγραφών λεπτομερειών της γραμμής παραγωγής ανώτατης επιτροπής PVC:

 

Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων 0Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων 1Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων 2Ενιαία μηχανή Eco κατασκευής σχεδιαγράμματος PVC εξωθητών βιδών φιλικό για τη σφραγίδα παραθύρων 3

 

Κύρια τεχνική παράμετρος:

 

Πρότυπο Ζώνες θέρμανσης Μήκος λουτρών ψύξης Παραγωγή (K/h)
SJ50 6 4 15-55
SJ65 6 4 20-65
SJ75 7 5 60-160
SJ90 7 5 70-180

 

Χρήση και συντήρηση:


Ο πλαστικός κύβος εξώθησης σχεδιαγράμματος είναι το μέρος πυρήνων της παραγωγής εξώθησης. Η τεχνική κατάσταση του πλαστικού κύβου εξώθησης σχεδιαγράμματος συσχετίζεται άμεσα με τη σταθερότητα της παραγωγής εξώθησης, την ποιότητα των προϊόντων εξώθησης, την αποτελεσματικότητα της παραγωγής εξώθησης και τη ζωή υπηρεσιών ο ίδιος του κύβου. Επομένως, η σωστές χρήση και η συντήρηση των πλαστικών κύβων εξώθησης σχεδιαγράμματος είναι πολύ σημαντικές.
1. Ανοίγοντας επιθεώρηση του πλαστικού κύβου εξώθησης σχεδιαγράμματος μετά από την άφιξη
Η ανοίγοντας επιθεώρηση, η συσκευασία είναι άθικτη: Μετά από να ανοίξει, πάρτε έξω τον κατάλογο συσκευασίας, το εγχειρίδιο οδηγίας και άλλα τεχνικά έγγραφα, και χτίστε τα μέρη, τα εξαρτήματα και τα ειδικά εργαλεία σύμφωνα με το περιεχόμενο του καταλόγου συσκευασίας.
2. Μισές τεχνικές απαιτήσεις και θέση των πλαστικών κύβων εξώθησης σχεδιαγράμματος
>> ο πλαστικός κύβος εξώθησης σχεδιαγράμματος, ειδικά όταν το εξωθημένο υλικό είναι τροποποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο, τα φορμαρισμένα μέρη αποτελείται γενικά από τα αντιδιαβρωτικά υλικά όπως το ανοξείδωτο, και μετριάζεται σε HRC24 ή ανωτέρω για να εξασφαλίσει μια ορισμένη ζωή υπηρεσιών.
>> η επιφάνεια εργασίας του κύβου, του κύβου διαμόρφωσης και των μερών της πρέπει να είναι ομαλή, και δεν πρέπει να υπάρξει καμία ατέλεια όπως οι προσκρούσεις, οι γρατσουνιές, τα σαλιάσματα, οι συνδέσεις και η σκουριά.
>> το σύστημα δρομέων κύβων πρέπει να είναι ευγενές κατά μήκος της κατεύθυνσης της ροής λειωμένων μετάλλων, αποφεύγοντας τις ξαφνικές αλλαγές στη διατομή και τη στάσιμη ζώνη.
>> πρέπει να υπάρξει αξιόπιστος προσδιορισμός θέσης μεταξύ των προτύπων. Το επαναλαμβανόμενο λάθος της αντίστοιχης θέσης μεταξύ των προτύπων είναι όχι περισσότερο από 0.03mm. Οι κοινές επιφάνειες της πλαστικής εξώθησης πεθαίνουν και να συνδέσει που συνδέει πρέπει να είναι σε στενή επαφή το ένα με το άλλο. Μην πρέπει να είστε μεγαλύτερος από 0.02mm.
>> το σύστημα ψύξης και το κενό σύστημα της σταθερής φόρμας πρέπει να είναι ομαλά και μην διαρρέοντας. Υπό κανονικές συνθήκες, το νερό και τα συστήματα αερίου δεν πρέπει να συνεργήσουν το ένα με το άλλο. Η ένωση υδροσωλήνων του πλαστικού κύβου εξώθησης σχεδιαγράμματος που ταξινομεί τον κύβο, η κενή ένωση σωλήνων θα έχει τα προφανή σημάδια και δεν έχει επιπτώσεις στη σύνδεση της σωλήνωσης.
>> ο πλαστικός κύβος ρύθμισης κύβων εξώθησης σχεδιαγράμματος πρέπει να είναι εύκαμπτος και εύκαμπτος, και τα τμήματα στη σταθερή δεξαμενή κύβων και νερού πρέπει να εξασφαλίσουν έναν ορισμένο βαθμό coaxiality.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Beisu Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Batsita

Τηλ.:: 86-13913294389

Φαξ: 86-512-58968376

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)